Terug

Bisazza mozaïek tegels

Bisazza tegels is één van de meest luxe merken in de designbranche en een toonaangevende producent van mozaïek tegels van glas, voor zowel binnen als buiten.

Bisazza tegels is in 1956 opgericht in Alte Vicenza in Noord-Italië. Onder CEO Piero Bisazza heeft het merk de laatste jaren een grote bekendheid gekregen, onder meer dankzij de opening van een tiental flagship stores. De dichtstbijzijnde bevindt zich in Antwerpen.

Daarnaast weet het bedrijf regelmatig bekende ontwerpers te strikken voor een samenwerking. Onder andere de Nederlanders Marcel Wanders en Edward van Vliet hebben bijgedragen aan de collecties van Bisazza mozaïek.

Behalve mozaïek tegels verkoopt Bisazza ook grote tegels, meubels, accessoires en kunstwerken van mozaïek.

De collectie Bisazza mozaïek tegels bestaat anno 2012 uit de volgende series:

  • Bisazza Colors: Min of meer egale tegeltjes.
  • Bisazza Blends: Een mix van tegels in elkaar aanvullende tinten.
  • Bisazza Shading Blends: Een mix van tegels in bij elkaar passende tinten, waarbij ook binnen een tegel subtiele kleurverschillen bestaan.
  • Bisazza Decorations: Tegels met patronen zoals hartjes, zeepaardjes en sterren.
  • Bisazza Borders: Tegels met patronen, bedoeld om als decoratieve rand te fungeren.
  • Bisazza Pools: Zwembadtegels.

Bekijk ook de online catalogus van Bisazza mozaïek tegels, met vele prachtige voorbeelden. Bekijk ook de lijn Trend mozaïek tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Bisazza mozaïek? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Bisazza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Bisazza mozaïek tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie