Terug

Julius van der Werf Tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Julius van der Werf is al jaren een leider in de tegelindustrie. Opgericht in Nederland in 1932 biedt Julius van der Werf kwalitatieve wand- en vloertegels aan voor mensen die hun woning of bedrijfspand een nieuwe look willen geven.

Middels traditioneel vakmanschap creëren ze prachtige tegels die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Bij Tegelhuis Montfoort vind je een grote selectie Julius van der Werf tegels, variërend van klassieke ontwerpen tot moderne en hedendaagse stijlen.

Voordelen van Julius van der Werf tegels

Julius van der Werf-tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om dagelijkse slijtage aan te kunnen, waardoor ze geschikt zijn voor elke woning. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, dus je kunt gemakkelijk tegels vinden die bij je bestaande interieur passen of een unieke uitstraling geven aan je woning.

Julius van der Werf biedt een brede selectie wandtegels in verschillende maten en kleuren, van klassiek wit en crème tot opvallend blauw en rood. Deze tegelfabrikant biedt ook gestructureerde tegels met unieke patronen en ontwerpen die wat extra’s aan je wanden en vloeren toevoegen.

Julius van der Werf vloertegels kopen

Bij Tegelhuis Montfoort vind je een uitgebreid aanbod vloertegels in verschillende kleuren en texturen, van klassiek marmer en leisteen tot modern cement en terracotta. Ze bieden ook gestructureerde tegels met unieke patronen en ontwerpen die wat extra karakter aan je vloeren toevoegen.

Julius van der Werf tegels zijn gemaakt van hoogwaardige keramische, porseleinen en stenen materialen en zijn verkrijgbaar in zowel matte als glanzende afwerking. Ondanks hoge temperaturen en intensief voetverkeer zijn de tegels zeer duurzaam. Daarmee zijn de Julius van der Werf vloertegels en wandtegels ook bestand tegen vlekken, krassen en verbleken.

Julius van der Werf keramische tegels

Als je op zoek bent naar klassieke, tijdloze schoonheid, dan zijn Julius van der Werf keramische tegels een perfecte keuze.

Of je nu op zoek bent naar tegels voor een nieuwbouwproject of jouw huidige tegels wilt vervangen: je kunt flink besparen op Julius van der Werf tegels wanneer je winkelt bij Tegelhuis Montfoort. Vraag vandaag nog een offerte aan voor Julius van der Werf tegels!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de Grandeur tegelserie van Julius van der Werf? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle soorten tegels in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Julius van der Werf Grandeur. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Julius van der Werf Grandeur tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie