Terug

Steenstrips (stone panels)

Steenstrips of stone panels zijn zeer smalle muurtegels die een speels effect creëren op uw wand. Ze hebben verschillende lengtes en daardoor een opvallend legverband. Ook zijn deze muurtegels vaak voorzien van grof reliëf en/of meerdere kleurtinten, waardoor uw muur een mooi 3d-effect krijgt als u steenstrips er (gedeeltelijk) op aanbrengt.

Soorten steenstrips
Er zijn diverse maten muurstrips met steentjes. Ze zijn verkrijgbaar in makkelijk plaatsbare delen, zodat u de losse steenvormen niet zelf 1 voor 1 hoeft te leggen. Steenstrips geven uw woonkamer, keuken, hal, badkamer of toilet een stijlvolle look wanneer u deze plaatst naast een stuk muur met effen tegels of juist een strakke witte muur. Maar u kunt ook een hele wand bekleden met stone panels en ze naadloos laten aansluiten op de kleur van bijvoorbeeld uw vloertegels.

De voordelen van steenstrips

  • Een aparte, opvallende muur door de verschillende groottes en het reliëf van de stone panel muurstrips
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek gemaakt
  • Stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Zeer duurzaam en goed te onderhouden
  • In allerlei kleuren(-combinaties)
  • Geschikt voor zowel sanitaire ruimten als bijvoorbeeld de hal of woonkamer
  • Vaak combinatiemogelijkheden met vloertegels in dezelfde kleur

Steenstrips (stone panels) in ons assortiment
Bij Tegelhuis Montfoort hebben wij diverse steenstrips ofwel stone panels in het assortiment. Bekijk hieronder een greep uit onze tegelseries die dit soort muurstrips in de collectie hebben:

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type steenstrips / stone panels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle muurstrips in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, als u bepaalde steenstrips / stone panels wilt komen bekijken in onze showroom.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie