ragno natural wandtegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Toilet tegels

Toilet tegels

Toilet tegels worden bij Tegelhuis Montfoort aangeboden tegen scherpe prijzen. In diverse kleuren, maten en afwerkingen, allemaal van zeer goede kwaliteit. Ons assortiment is zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils. Vrijwel alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben tegels in hun collectie die geschikt zijn voor uw toilet.

Waarom?

Van alle ruimten in huis is het toilet degene die misschien wel het meest wordt schoongemaakt, en dat is vanuit hygiënisch oogpunt natuurlijk ook hard nodig. Toilet tegels helpen hierbij: door hun geglazuurde bovenlaag zijn ze makkelijk schoon te maken zonder dat er bacteriën achterblijven. Natuurlijk zijn toilet tegels ook geheel waterbestendig en kan eventuele vervuiling er niet in trekken. Daarnaast kunnen ze tegen een stootje en gaan ze met gemak vele jaren mee. Met de grote variëteit aan beschikbare toilet tegels kunt u uw toilet elke look geven die u zelf wilt. Laat uw creativiteit zijn gang gaan en bekijk de mogelijkheden op de website of in de showroom van Tegelhuis Montfoort.

Praktische, fraaie toilet tegels

Wilt u een hygiënisch toilet met een mooie uitstraling? Tegelhuis Montfoort heeft de juiste toilet tegels voor u in huis. Vaak kiest men voor witte, kleinere tegels voor in het toilet. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Ook bij toilet tegels kunt u kiezen voor verschillende dessins en designs en in keramiek nagemaakte materialen zoals hout en natuursteen. Daarnaast heeft Tegelhuis Montfoor allerlei moderne toilet tegel ontwerpen in huis die niet op de klassiekers lijken. Wilt u het gemak van toilet tegels, maar niet die klassieke witgeblokte look? Geen probleem, want er is altijd een toilet tegel die bij uw smaak past.

Vloertegels toilet

Vaak wordt over het toilet praktisch nagedacht en komen er eenvoudige vloertegels in. Er wordt dan bijvoorbeeld gekozen voor witte tegels in een 20x20 cm formaat, die een strakke afwerking geven en door hun lichte kleur perfect schoon te houden zijn. Tussen praktisch en prachtig zijn echter vele varianten, en u kunt allerlei soorten vloertegels in uw toilet gebruiken. U kunt bijvoorbeeld grote, donkere tegels van Cercom Stone Box plaatsen, voor een mooie rustige ruimte, of u kunt de tegels matchen met de vloertegels in uw badkamer en/of keuken. U kunt ook denken aan aparte mogelijkheden, zoals een houtlook toilet tegelvloer, of uw toilet een ouderwetse grandeur geven met marmerlook toilet tegels. Welke u ook kiest, toilet tegels voor op de vloer zijn antislip uitgevoerd, dus zelfs als uw toilet tegelvloer nat wordt, wordt deze niet glad.  

Wandtegels toilet

Als u in uw toilet ook wandtegels aanbrengt heeft u daar nog jarenlang plezier van, door gemak in schoonmaak en de slijtvastheid van de tegels, die nauwelijks onderhoud behoeven. Op de wand kunt u kiezen uit tegels met een effen kleur, maar ook uit prachtige decoraties en structuren, zoals uit de Mosa Kho Liang Ie Collection. Deze designklassieker is een wandtegel met abstract reliëf (oftwel, een 3D structuur op de tegel) die elke bezoeker zal doen opkijken. Natuurlijk zijn er ook qua wandtegels in het toilet veel meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een mooi mozaïek plaatsen, of toilet wandtegels met een vintage motief. U kunt spelen met kleuren of met toilet tegels die verschillende materialen nabootsen, of kiezen voor dezelfde tegels als in uw badkamer, hal of keuken, zodat uw interieur een mooie eenheid wordt.

De meest geschikte toilet tegels

Weet u al welke stijl u wilt in uw toilet? Zowel de kleuren, als de formaten en de breedte van de voegen zijn hierbij van belang. Tegelhuis Montfoort kan u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en woning. U kunt gerust een afspraak maken voor advies van Tegelhuis Montfoort, of kom vrijblijvend oriënteren op diverse toilet tegels in onze tegelshowroom.

Top 4 toilettegels

Tonalite

Venis tegels

Atlas Concorde

Marazzi

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type toilet tegels bij Tegelhuis Montfoort? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor overige vragen over toilettegels.

Vraag een offerte aan

atlas concorde marvel toilettegels