uitgebreid advies nodig ? Plan een afspraak in via onze agenda
  • ragno natural
  • witte wandtegels 15x60 cm rak sensation
  • atlas concorde marvel toilettegels
  • atlas concorde marvel
  • venis starwood tanzania almond maia
  • kronos namur

Offerte aanvragen

Toilet tegels

Toilet tegels worden bij Tegelhuis Montfoort aangeboden tegen scherpe prijzen. In diverse kleuren, maten en afwerkingen, allemaal van zeer goede kwaliteit. Ons assortiment is zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils. Vrijwel alle tegelmerken bij Tegelhuis Montfoort hebben tegels in hun collectie die geschikt zijn voor uw toilet.

Praktische, fraaie toilet tegels
Wilt u een hygiënisch toilet met een mooie uitstraling? Tegelhuis Montfoort heeft de juiste toilet tegels voor u in huis. Vaak kiest men voor witte, kleinere tegels voor in het toilet. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Op de vloer kunt u bijvoorbeeld grote, donkere tegels van cercom stone box plaatsen, of u kunt de tegels matchen met de vloertegels in uw badkamer en/of keuken. Op de wand kunt u kiezen uit tegels met een effen kleur, maar ook uit prachtige decoraties en structuren, zoals uit de Mosa Kho Liang Ie Collection.

Waarom toilet tegels?
Toilet tegels aan de wand zijn door hun geglazuurde bovenlaag makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze waterbestendig. Toilet tegels op de vloer zijn antislip en kunnen naar hartelust gecombineerd worden met wandtegels voor uw toilet. Beide komen in vele kleuren, motieven en designs. U kunt voor dezelfde kleur vloertegels kiezen als uw wandtegels in de toilet, of speel met kleuren en texturen voor een mooi contrast. Laat uw creativiteit zijn gang gaan en bekijk de mogelijkheden op de website of in de showroom van Tegelhuis Montfoort.

De meest geschikte toilet tegels
Weet u al welke stijl u wilt in uw toilet? Zowel de kleuren, als de formaten en de breedte van de voegen zijn hierbij van belang. Tegelhuis Montfoort kan u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en woning. U kunt gerust een afspraak maken voor advies van Tegelhuis Montfoort, of kom vrijblijvend oriënteren op diverse toilet tegels in onze tegelshowroom.

Top 4 toilettegels

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type toilet tegels bij Tegelhuis Montfoort? Vraag dan direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor overige vragen over toilettegels.

Vraag een offerte aan