Terug

Mosa Tegels zijn de ultieme keuze voor elegante en duurzame vloeren

Mosa is een bekend merk dat al meer dan een eeuw keramische tegels van hoge kwaliteit levert. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, topkwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid.

Mosa tegels bieden een breed scala aan mogelijkheden voor wie een unieke en mooie ruimte wil creëren. Van vloertegels tot wandtegels, er is een Mosa tegel voor elke stijl en smaak. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan kleuren, maten en afwerkingen, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte tegel voor je project te vinden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele, klassieke look, of een moderne, hedendaagse stijl, bij Mosa tegels zit je goed!

Deze patronen van Mosa wandtegels dragen bij aan een lijnenspel op de muur

Mosa biedt een uitgebreide selectie van talloze kleur-, textuur-, formaat- en vormcombinaties. Deze patronen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van ontwerpers en om het selectieproces te stroomlijnen.

De voordelen van Mosa tegels

Naast hun prachtige look bieden vloertegels en wandtegels tal van voordelen. Ze zijn uiterst duurzaam en bestand tegen veel voetverkeer en zwaar gebruik. Dit maakt ze ideaal voor gebruik in druk belopen ruimtes, zoals hallen, gangen en openbare toiletten. Deze tegels zijn overigens ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een handige en onderhoudsarme keuze zijn voor elke ruimte.

Mosa tegels zijn om vele redenen bijzonder

Mosa Maastricht zet zich in voor duurzame productie en gebruikt milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn tegels. Bovendien gebruikt Mosa een geavanceerde printtechnologie die afbeeldingen met een hoge resolutie en gedetailleerde ontwerpen mogelijk maakt, waardoor elke tegel een unieke en mooie uitstraling krijgt. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder grootformaat tegels. Zo is het eenvoudig om in elke ruimte een stijlvolle en samenhangende look te creëren.

Tegelhuis Montfoort is een vertrouwde leverancier van Mosa vloer- en wandtegels

Wij bieden een breed assortiment Mosa keramische tegels aan. Van Mosa vloertegels tot Mosa wandtegels, bij Tegelhuis Montfoort vind je de mooiste tegels om de perfecte look voor jouw woning of bedrijfspand te creëren.

Dankzij de prachtige ontwerpen, hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke productiemethoden zijn Mosa tegels de perfecte keuze voor iedereen die een mooie en duurzame ruimte wil creëren.

De uitgebreide keuze aan keramische tegels bij Tegelhuis Montfoort maakt het gemakkelijk om het perfecte ontwerp voor jouw project te vinden. Bekijk het volledige assortiment tegels in onze winkel en vraag een offerte aan voor jouw project!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Mosa tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa tegels. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak