Mosa wandtegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Mosa tegels

Mosa tegels

Mosa tegels worden vervaardigd door Royal Mosa, een gerenommeerd Nederlands bedrijf. Mosa tegels werd opgericht in 1883 door een bekende Maastrichtse familie. In 125 jaar heeft Mosa tegels zich ontwikkeld tot een innovatieve fabrikant van hoogwaardige tegels en tegelproducten. Per jaar worden er zo'n 8 miljoen m2 Mosa tegels geleverd vanuit Maastricht naar 30 landen op 4 continenten.

Over Mosa tegels
Aandacht voor innovatie en design zijn belangrijke waarden voor Mosa. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa tegels een toonaangevende rol spelen bij architectonische ontwerpen van nu en morgen. In het Mosa Designteam werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe tegels, zoals keramische tegels die bijdragen aan de realisatie van hoogwaardige wanden en vloeren. Mosa werkt daarbij veel samen met architecten voor de realisatie van Custom Design tegels.

Internationale designprijzen voor Mosa
De Mosa tegels Xtreme, Mosa LED-serie, Mosa Terra XXL, Mosa Matt Collection en Mosa Beige & Brown tegelstroken- en kleurenmix wonnen in 2005, 2006, 2007, 2008 en 2009 diverse internationale designprijzen waaronder Red Dot Awards, de iF awards, de Design Plus Award, en nominaties voor de Deutsche Designpreis en de Nederlandse designprijzen. Ook heeft de Mosa Murals tegelserie de Red Dot design award gewonnen in 2013.

Mosa tegels: veiligheid en duurzaamheid
Onderscheiden in duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten van Mosa tegels. Al jaren besteedt Mosa speciale aandacht aan het milieu en gezonde en veilige werkomstandigheden. En voor de nabije toekomst gaat Mosa verdere stappen op dit gebied zetten. Sinds 2007 organiseert Mosa tegels haar milieubeheer volgens de internationale norm ISO 14001 en met ingang van 2008 heeft Mosa het NEN-EN-ISO 14001 certificaat toegekend gekregen. Alle Mosa tegelproducten zijn voorzien van het CE markeringsteken. Dat wil zeggen dat ze getest zijn volgens de voor keramische tegels geldende Europese normen.

Mosa tegels kiest er bewust voor haar ontwikkeling en productie duurzaam in Maastricht te laten plaatsvinden, in de fabrieken waar het ooit begon. Een van de tegelseries is zelfs naar de plaatsnaam vernoemd: Mosa Terra Maestricht. En Mosa is vast van plan hiermee door te gaan. Zo streeft Mosa ernaar om wandtegels en vloertegels van hoge kwaliteit te blijven maken, die passen bij de hedendaagse en toekomstige architectuur. De verlichtingstechniek staat garant voor een extreem lange levensduur, en is perfect geschikt voor toepassing in natte ruimten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Mosa tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa tegels. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Mosa tegels.

Vraag een offerte aan