Terug

Estudio tegels

Estudio tegels is een Spaanse producent, gespecialiseerd in design tegels waarbij moderne ontwerpen worden gecombineerd met traditionele concepten. Binnen de series wandtegels en vloertegels van Estudio is een veelheid aan levendige kleuren te vinden waarmee je je interieur of bijvoorbeeld horeca zaak een persoonlijke touch kunt geven. Ook qua vorm en patronen is het aanbod van Estudio uitgebreid. Denk naast aan vierkante en rechthoekige tegels ook aan zeshoekige, ruitvormige en qua patronen bijvoorbeeld aan visgraatpatronen ook wel chevron genoemd. 

Bent u benieuwd en wilt u graag afbeeldingen bekijken van de series design tegels van Estudio? Kijk dan even op de website van het bedrijf. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Estudio? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Estudio. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Estudio tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie