JEE-O badkamer sanitair

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

JEE-O badkamer sanitair

JEE-O badkamer sanitair

JEE-O is een design badkamer sanitair merk van product designer Lammert Moerman, die prachtige en opvallende bad- en doucheoplossingen creëert. Dit stijlvolle merk is wereldwijd verkrijgbaar. JEE-O badkamerseries stralen rust en luxe uit en geven uw interieur een moderne tint. Bovendien is het design robuust en origineel. JEE-O badkamer sanitair bestaat uit producten als vrijstaande baden, wastafels, douchekranen en wastafelkranen.

Bij Tegelhuis Montfoort hebben wij de luxueuze, strakke JEE-O SoHo series in de showroom staan. Sommige badkamer- en douchekranen uit deze badkamerserie hebben design awards gewonnen als de Red Dot Design 2014 en de German Design Award Special 2016. JEE-O SoHo kranen en douchekoppen hebben een industriële look en staan prachtig in een minimalistische badkamer. Sommige producten komen uit een samenwerking met design studio Grand & Johnson uit Amsterdam.

De JEE-O SoHo badkamerserie bestaat uit:

  • Vrijstaande douches met kranen (ook als buitenvariant)
  • Douchekranen voor het plafond of de muur
  • Vrijstaande badkamerkranen
  • Wastafelkranen en wastafelmengkranen (voor de wastafel of voor op de muur)
  • Handdouches voor op de muur

Het JEE-O SoHo badkamer sanitair is gemaakt van zwart mat staal dat gecoat is en past bij de stijl van hedendaagse lofts. De badkamerserie is simpel en elegant: less is more. Bovendien zijn de functionaliteiten van dit badkamer sanitair ook gebaseerd op eenvoud. Het slimme design van de hendels met een rubberen coating kan op dezelfde manier bestuurd worden als een joystick.

Bekijk voor meer informatie over het JEE-O badkamer sanitair de website van JEE-O of download een JEE-O badkamer sanitair brochure.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het JEE-O badkamer sanitair assortimentbij Tegelhuis Montfoort? Kom het bekijken in onze showroom in Waddinxveen, of vraag direct online een offerte bij ons aan. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak of voor overige vragen over het JEE-O badkamer sanitair.

Vraag een offerte aan