Terug

Casa Dolce Casa keramische tegels vind je online bij Tegelhuis Montfoort

De Italiaanse tegelfabrikant Casa Dolce Casa staat bekend om het produceren van elegante tegels van hoge kwaliteit. Het bedrijf biedt een grote selectie tegels, waaronder wand- en vloertegels, mozaïeken en decoratieve artikelen, voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Casa Dolce Casa tegels, opgericht in 1994, is een relatief nieuwe fabrikant van Italiaanse tegels. Het bedrijf onderscheidt zich door het leveren van producten van uitzonderlijke kwaliteit en een hoog niveau van originaliteit. Casa Dolce Casa tegels hebben een natuurlijke uitstraling en creatief kleurgebruik.

Vloertegels en wandtegels in allerlei stijlen, maten en afwerkingen

Sinds 1994 heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd voor het creëren van mooie en functionele tegels van hoge kwaliteit. Er zijn veel verschillende soorten Casa Dolce Casa tegels beschikbaar bij Tegelhuis Montfoort, waaronder wand- en vloertegels, mozaïeken en decoratieve accenten.

Casa Dolce Casa tegels biedt een verscheidenheid van keuzes voor elke kamer, waaronder tegels voor de keuken, badkamer en voor buitengebruik. Het bedrijf biedt ook tegels in verschillende maten, zodat je de ideale tegel kunt kiezen die past bij jouw specifieke stijl.

Bekijk ook de Casamood tegels van Casa Dolce Casa tegels

De Casa Dolce Casa-Casamood lijn bestaat uit collecties die elk een verhaal vertellen. Het verhaal is gebaseerd op een verscheidenheid aan invloeden die worden samengebracht, waar elk element is gepland om een delicaat maar licht evenwicht te bereiken.

Deze keramische tegels is toegewijd aan het creëren van trendy tegels van hoge kwaliteit die zowel mooi als praktisch zijn. Voor iedereen die op zoek is naar tegels die zowel modieus als nuttig zijn, is dit merk een geweldige optie vanwege de uitgebreide selectie van afwerkingen en kleuren, creatieve ontwerpen en toewijding aan kwaliteit.

De ideale harmonie tussen creativiteit en hoge kwaliteit

Casa Dolce Casa biedt de kwaliteit en het ontwerp die je nodig hebt om jouw visie te realiseren, of je nu op zoek bent naar Casa Dolce Casa wandtegels of vloertegels.

Om authentieke zintuiglijke ervaringen te creëren, combineert dit merk architectonisch gebouwde ruimtes met interieurdecoratie in een constante interactie tussen kleuronderzoek en organisch geïnspireerde materiaalcontaminatie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak