UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Casa Dolce Casa
  • Casa Dolce Casa
  • Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa is een relatief jonge Italiaanse tegelfabrikant, opgericht in 1994. Het bedrijf onderscheidt zich door het bieden van uitstekende kwaliteit en een hoge mate van creativiteit. Casa Dolce Casa levert met een natuurlijke uitstraling en een innovatief kleurgebruik. Veel mensen kennen Casa Dolce Casa van hun tegelmerk Casamood.

Bekijk alle tegelseries van Casa Dolce Casa op deze pagina onder “Producten van Casa Dolce Casa”. U kunt ook op de website van Casa Dolce Casa afbeeldingen van alle tegelseries bekijken:

De nieuwste tegelseries van Casa Dolce Casa zijn de steenlook Argille 2.0 tegelserie en Flagstone 2.0 tegelserie.

Meer informatie en afbeeldingen vindt u op de Casa Dolce Casa tegels website. Bekijk ook de Casamood tegels van Casa Dolce Casa. Een opvallend tegelmerk, door de combinatie van verschillende soorten materialen in de tegels.

Bent u geïnteresseerd in tegels van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Casa Dolce Casa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Casa Dolce Casa tegels.

Webdesign: Creative Data