Terug

Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegels

Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegels zijn tegels met een mooie steenlook met subtiele kleurschakeringen per tegel. De Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegels zijn er in donkere en lichte neutrale kleuren. Deze tegels geven uw interieur een hedendaagse uitstraling en laten uw ruimte opvallen. Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 zijn in grote formaten verkrijgbaar en in zowel een matte finish, als een glanzende finish en structuur.

Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 kleuren:

  • White
  • Green
  • Grey
  • Plomb
  • Black

De Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegels komen in meerdere formaten, zoals het langwerpige formaat 80x180 cm en het vierkante formaat 80x80 cm. De afwerking is er in mat, glossy en met structuur. Tenslotte zijn de Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegels in speciale stukken verkrijgbaar en in mooie bijpassende mozaïeken met meerdere vormen en in de afwerkingen mat en glossy.

Bekijk de Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Flagstone 2.0 van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Casa Dolce Casa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Casa Dolce Casa Flagstone 2.0 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie