Terug

Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels

De Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels bestaat uit vloertegels met een natuurlijke houtlook. Casa Dolce Casa Wooden Tile vloertegels lijken net echt hout, maar ze zijn van keramiek en hebben dus het onderhoudsgemak van tegels. De zes kleurvariaties hebben allemaal hun eigen warme, natuurlijke uitstraling. Bovendien is de Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels duurzamer dan parket, is deze antislip en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Keramisch parket is uitstekend met vloerverwarming te combineren, de wooden tile tegelserie met vloerverwarming is een investering voor de toekomst.

Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels zijn leverbaar in de natuurlijke kleuren:

  • Wooden White
  • Wooden Gray
  • Wooden Almond 
  • Wooden Walnut
  • Wooden Brown

Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels komen in meerdere langwerpige formaten: de langste is 26,5x180 en 20x180 cm en de kortste is 15x90 cm die veel voor keramisch visgraat wordt toegepast. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend decor in het vierkante formaat 80x80 cm. Daarnaast zijn er Casa Dolce Casa Wooden Tile tegelstroken, mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar zoals keramische traptreden en tegelplinten met een afgeronde bovenzijde.

Download de Casa Dolce Casa Wooden Tile tegelserie brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Wooden Tile van casa dolce casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van casa dolce casa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Casa Dolce Casa Wooden Tile tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak