Terug

Casa Dolce Casa Casamood Artwork tegels

Casa Dolce Casa Casamood Artwork tegels is Casamood's nieuwe terrazzolook tegelserie, die het authentieke terrazo-oppervlak op verschillende groottes nabootst. 

De terrazzo-techniek, ook wel granito genoemd, werd uitgevonden in het Venetië van de vijftiende eeuw. Bouwlieden mengden bouwafval zoals marmergruis in het beton waarmee ze vloeren legden. Met de loop der tijd - en vele voetstappen - werd het materiaal als het ware gepolijst en kreeg een glanzende look met een mooie textuur. Nadeel van de techniek, die nog steeds wordt gebruikt, is dat het materiaal poreus blijft en dus gevoelig is voor vlekken en voor bepaalde schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het leggen van een vloer zeer arbeidsintensief.

Casamood Artwork kent deze nadelen niet en kan bovendien in vele kleuren worden vervaardigd. Hiernaast is het mogelijk om het terrazzopatroon met een grotere 'korrel' na te maken, wat opties biedt voor bijvoorbeeld een sfeervolle wandbetegeling.

Artwork is beschikbaar in formaten van 40x80 cm tot 120x240 oversize tegels. Voor alle mogelijkheden en combinaties kunt u een kijkje nemen in de brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Artwork van Casa Dolce Casa Casamood Artwork tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Casa Dolce Casa in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Casamood Artwork tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie