Terug

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 tegels

Casa Dolce Casa Neutra 6.0 tegels is een elegante design tegels serie gemixt die we ook onder de natuursteenlook tegels en zandsteenlook tegels zouden kunnen scharen. Zoals de titel al suggereert is dit een serie die een evolutie heeft gekend. De Neutra collectie was altijd al een paradepaardje van Casa Dolce Casa en dus heeft de producent gekozen om de serie verder door te ontwikkelen. Met steeds meer geavanceerde technieken zit de Neutra serie nu dus al op versie 6.0.

Deze editie is verder verrijkt met nieuwe levendige kleuren en nieuwe Magnum Oversize formaten, innovatieve glasmozaïeken en pleistereffecten waardoor het karakter van de tegels alleen maar versterkt wordt. De Casa Dolce Casa Neutra 6.0 tegels zijn uitermate geschikt voor moderne interieurs waarvoor u toch een zekere warmte zoekt, alsook commerciële vertrekken zoals winkels. Ideaal voor wie indruk wil maken op gasten en op zichzelf. Bekijk alle veertien kleuren, drie verschillende dikten, vijftien formaten en drie verschillende afwerkingen in de uitstekende brochure van Casa Dolce Casa's Neutra 6.0 decoratieve tegels

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Neutra 6.0 van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Casa Dolce Casa in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Neutra 6.0 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie