Terug

Casa Dolce Casa Casamood #collection 01 tegels

Casa Dolce Casa Casamood #collection 01 tegels: een moderne naam voor een moderne tegelserie met rustige kleuren, strakke vormen en een prachtig design. Met #collection 01 kiest Casamood voor eenvoud en focus op het materiaal van de tegel. De serie is beschikbaar in vijf verschillende kleurtinten en kent een speciale 'Decoro Idrogetto' optie. Decoro Idrogetto is een bijzonder procedé waarbij de voeg het meest decoratieve element van de vloer of wand wordt. Voor elk oppervlak wordt een ontwerp op maat gemaakt, waarbij elke tegel een uitzonderlijke en unieke vorm krijgt. De tegels worden uitgesneden met een hogedruk-waterstraal en volgens het fabrieksontwerp gezet. Het resultaat? Een wand of vloer waar iedereen zich over zal verbazen!

Qua reguliere formaten is #collection 01 beschikbaar in 30x30 cm, 15x60 cm, 30x60 cm en 60x60 cm. Daarnaast zijn er zeshoekige en langwerpige 'listello' formaten. Voor alle opties kijkt u in de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie #collection 01 van Casa Dolce Casa Casamood? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Casa Dolce Casa Casamood in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Casa Dolce Casa Casamood #collection 01 tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie