Terug

Casamood tegels

Casamood tegels verschillen van de series die onder de eigen bedrijfsnaam worden geleverd, doordat de Casamood vloertegels gecombineerd worden met andere materialen. Door bijvoorbeeld glasmozaïek, voegsel en verf in dezelfde tinten te gebruiken als de porseleinen tegels, ontstaat een uniek effect. De combinaties van materialen, kleuren en vormen bieden een onbeperkt aantal mogelijkheden om uw vloer aan uw persoonlijke smaak aan te passen.

Bekijk alle tegelseries van Casamood op deze pagina onder “Producten van Casa Dolca Casa”. U kunt ook op de website van Casa Dolce Casa afbeeldingen van alle Casamood tegelseries bekijken:

De populairste Casamood tegelserie van dit moment is Casamood Neutra, tegels van verschillende soorten materialen in prachtige neutrale kleuren. Casamood Neutra 6.0 is de nieuwste tegelserie, met mooie opvallende decors.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Casamood? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Casamood. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Casamood tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie