Terug

Casa Dolce Casa Casamood Motion tegels

Casa Dolce Casa Casamood Motion tegels is een hybride betonlook tegelserie waarbinnen geen twee tegels precies hetzelfde zijn. Door een speciale productietechniek is de kleurvariatie van iedere tegel uniek. Met drie oppervlakte-opties, waarvan één gebaseerd op beton en de ander neutraal, en zes grijs- en bruintinten biedt Casa Dolce Casa Casamood Motion tegels altijd een krachtige, industriële afwerking. 

Casamood Motion vloertegels en wandtegels zijn verkrijgbaar in een grote hoeveelheid formaten: 20x20 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, en daarnaast allerlei mozaïektegels, traponderdelen, lijsten en andere afwerkstukken. Ook antislip afwerkingen behoren tot de mogelijkheden.

Voor een compleet overzicht en een indruk van het uiterlijk van de tegel kunt u de website en catalogus (pdf) raadplegen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in vloer- of wandtegels uit de serie Casamood Motion van Casa Dolce Casa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Casa Dolce Casa in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Motion tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie