Terug

Casa Dolce Casa Onyx & More tegels

Casa Dolce Casa Onyx & More tegels is een unieke serie natuursteenlook tegels die overeenkomsten kent met marmerlook tegels. Daarmee bedoelen we dat er ontzettend veel te zien is in het gesteente en daarmee ook op deze keramieke vloertegel variant. 

Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken heeft Casa Dolce Casa een product weten te fabriceren dat niet onderdoet voor het prachtige natuurlijke onyx gesteente. Sterker nog, deze natuursteenlook tegels kennen eigenlijk alleen maar voordelen ten opzichte van de inspiratiebron. Zo zijn deze tegels ontzettend makkelijk te reinigen en is de voorraad oneindig. U bestelt het en vervolgens hebben wij het binnen no-time in de showroom staan. 

Tegelhuis Montfoort verkoopt de Casa Dolce Casa Onyx & More tegels in maar liefst 9 verschillende kleuren, 3 dikten, 15 afmetingen en 3 afwerkingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bekijk de brochure zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de natuurlijke kleurcontrasten van Onyx perfect zijn nagebootst in de Casa Dolce Casa Onyx & More tegelserie. Bent u vervolgens geïnteresseerd in de serie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Casa Dolce Casa in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Casa Dolce Casa Onyx & More tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie