Pamesa tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Pamesa tegels

Pamesa tegels

Pamesa Ceramica is een tegelbedrijf dat Pamesa tegels vervaardigd sinds 1972. De Pamesa Group heeft maar liefst 180.000 vierkante meter aan grond waar de tegels worden geproduceerd en heeft een gemiddelde jaarlijkse omzet van 3.2 miljoen euro. Pamesa heeft diverse awards gewonnen en heeft als kernwaarden design, innovatie, klantgerichtheid, teamwork en duurzaamheid. De tegels worden gemaakt vanuit hoge standaarden en hebben het ISO-9001 certificaat.

Pamesa tegels staan prachtig in de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, maar er zijn ook Pamesa tegels die geschikt zijn voor commerciële doeleinden. De Pamesa tegelcollecties kenmerken zich door zeer opvallende kleurrijke wandtegels met decor, maar ook strakke vloertegels in grotere formaten en natuurlijke steenlook of marmerlook tegels. Van klassiek tot modern en met de meest uitzonderlijke decors of juist naturel, Pamesa heeft voor ieder wat wils.

Populaire hout tegelseries van Pamesa zijn de Pamesa Bosco en de Pamesa Kingswood: elegant keramisch parket dat net echt hout lijkt. Bekijk de Pamesa catalogus op de Pamesa website voor meer informatie en voor afbeeldingen of bekijk de Pamesa tegelsoorten op de website.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Pamesa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Pamesa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Pamesa tegels.

Vraag een offerte aan