Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Sinds 1972 worden Pamesa tegels geproduceerd door Pamesa Ceramica, een Spaanse tegelproducent. De Pamesa Group produceert tegels op maximaal 180.000 vierkante meter grond en genereert een gemiddelde jaaromzet van 3,2 miljoen euro. Pamesa tegels is een bekroond bedrijf met design, innovatie, klantgerichtheid, teamwerk en duurzaamheid als uitgangspunten. De tegels worden gemaakt volgens strenge specificaties en zijn ISO-9001 gecertificeerd.

Pamesa tegels staan prachtig in de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer

Er zijn ook talloze Pamesa keramische tegels die het goed doen in een zakelijke omgeving. Deze tegels onderscheiden zich door gedurfde, kleurrijke wandtegels met decor, strakke vloertegels in grotere formaten en tegels met een natuurstenen of marmeren uitstraling. Pamesa heeft voor ieder wat wils, of je nu kiest voor het traditionele of het hedendaagse, voor de meest bijzondere decors of gewoon natuurlijk.

De Pamesa Bosco en de Pamesa Kingswood zijn twee bekende houttegellijnen van dat bedrijf; het zijn prachtige keramische parketten die echt hout nabootsen. 

Duurzame Pamesa keramische tegels voor uiteenlopende toepassingen

De hoogwaardige tegels van Pamesa tegels, dat gebruik maakt van de modernste productietechnieken en materialen, zijn wereldwijd bekend. De tegels van dit bedrijf zijn gemaakt om sterk en duurzaam te zijn, en ze kunnen worden gebruikt in een reeks vloeren en wanden, waaronder buitengebieden en gebieden met zwaar voetverkeer. Deze tegels zijn ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden, zodat ze er gegarandeerd jarenlang fantastisch blijven uitzien.

Pamesa Ceramica levert tegels in verschillende maten, variërend van kleine mozaïektegels tot grotere tegels die geschikt zijn voor vloeren. Bovendien biedt het bedrijf verschillende formaten aan, waaronder 60x60 cm, 30x60 cm en 20x20 cm, zodat klanten het ideale formaat kunnen kiezen voor hun specifieke installatievereisten.

Pamesa wandtegels zijn er in verschillende stijlen

Er zijn wandtegels van Pamese met het uiterlijk van steen, hout of beton, maar ook meer decoratieve tegels met patronen en texturen. De wandtegels van het bedrijf zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de woonkamer, badkamer, keuken en andere kamers van het huis.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Pamesa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Pamesa Tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie