Terug

Winckelmans Tegels - een uitstekende keuze voor kwaliteitsvloer- en wandtegels

Winckelmans is een gerenommeerd merk dat tegels van topkwaliteit aanbiedt voor vloeren en wanden. Met meer dan een eeuw ervaring zet het bedrijf zich in om klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegels die zowel functioneel als esthetisch zijn. Of je nu je huis renoveert of een nieuw huis bouwt, Winckelmans keramische tegels zijn de perfecte keuze om de wanden en vloeren van elke ruimte te verbeteren.

Breed scala aan mogelijkheden met Winckelmans tegels

Winckelmans tegels zijn er in een breed scala aan stijlen, kleuren, maten en afwerkingen, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte wand- of vloertegel vinden. Van klassiek en traditioneel tot modern en eigentijds, Winckelmans heeft een tegel voor elke smaak. Het veelzijdige assortiment tegels van het bedrijf kan worden gebruikt voor vloeren, wanden en zelfs als decoratieve accenten, en biedt eindeloze mogelijkheden

De ongeëvenaarde voordelen van Winckelmans

Winckelmans vloertegels en wandtegels zijn niet alleen mooi, maar bieden ook talloze voordelen voor huiseigenaren: de tegels staan bekend om hun duurzaamheid en langdurige prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in drukbezochte ruimtes. Bovendien zijn Winckelmans tegels milieuvriendelijk, gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met de grootste zorg voor het milieu.

Wat maakt Winckelmans tegels speciaal?

Winckelmans tegels zijn om verschillende redenen bijzonder. De tegelfabrikant gebruikt de nieuwste technologie om afbeeldingen van hoge kwaliteit en ingewikkelde ontwerpen te maken, waardoor elke tegel er uniek en opvallend uitziet. Winckelmans biedt ook een verscheidenheid aan tegelformaten, waaronder grootformaat tegels, waardoor het gemakkelijk is om in elke ruimte een naadloze en gepolijste look te creëren.

Met een porositeitsniveau dicht bij nul hebben de porselein tegels van Winckelmans geen verzegeling nodig en behouden ze hun uiterlijk voor decennia.

De materiaaldeeltjes van deze tegels zijn zeer stevig samengedrukt en gebrand

Dit betekent dat water en andere vloeistoffen moeilijk door de oppervlakte kunnen dringen. Zo komt water- en vlekbeschadiging aanzienlijk minder voor bij de tegels van Winckelmans. Door de combinatie van hoogwaardige grondstoffen, moderne geautomatiseerde machines en technologie en grondige kwaliteitscontrole zorgt Winckelmans voor tegels die zo sterk en bestendig tegen oppervlakteschade zijn, dat het in alle omgevingen kan worden gebruikt: binnen of buiten, nat of droog, muren of vloeren.

Verbeter de uitstraling van wanden en vloeren met Winckelmans tegels. Bekijk vandaag nog het volledige assortiment tegels bij Tegelhuis Montfoort en vind je perfecte match, of vraag direct een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Winckelmans levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Winckelmans tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Winckelmans. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Winckelmans tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie