winckelmans

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Winckelmans tegels

Winckelmans tegels

Winckelmans tegels is een producent uit het Noord Franse Lille, gespecialiseerd in design tegels en mozaïek tegels waarmee u vertrekken een uitgesproken karakter kunt geven. De wandtegels en vloertegels van Winckelmans zijn stijlvol en variëren qua sfeer van vintage tot zeer modern en ruimtelijk. 

De patronen die u terugvindt op de tegels zijn soms simpel en strak en elders uitbundig en rond. De tegels met mozaïkprints worden door de producent "compositions mozaïque" genoemd. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze design tegels? Ga dan even naar de website om de verschillende series te bekijken.  

Vraag een offerte aan

Tegels van Winckelmans levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Winckelmans tegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Winckelmans. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Winckelmans tegels.

Vraag een offerte aan