Terug

Colorker Tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Colorker tegels is een tegelfabrikant gevestigd in Alcora, Spanje en is een toonaangevend productiebedrijf binnen de tegelindustrie. Sinds 1984 produceert Colorker kwalitatieve vloertegels en wandtegels. Vandaag de dag produceert het tegelbedrijf jaarlijks meer dan zeven miljoen vierkante meter tegels in twee fabrieken. Deze tegels worden in Nederland door Tegelhuis Montfoort verkocht.

Momenteel zijn de Colorker Eternal Wood houtlook tegels het meest populair. Deze zijn er in de tinten donker, wit en een natuurlijke look. Daarnaast zijn ook Natura Colorker keramische tegels (in de kleur Mobila) en de Block tegelserie populair bij klanten.

Specialiteit van Colorker tegels

Colorker vloertegels en wandtegels zijn door hun unieke eigenschappen de perfecte keuze voor elk interieurproject. Ze bieden een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen waaruit je kunt kiezen, zodat je elke gewenste look kunt creëren.

De Colorker keramische tegels zijn bij Tegelhuis Montfoort verkrijgbaar in een verscheidenheid aan levendige kleuren en afwerkingen, waarbij elk ontwerp zijn eigen unieke uitstraling heeft. Van klassiek en traditioneel tot eigentijds en modern, Colorker tegels kunnen worden gebruikt om elke interieurstijl te creëren. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met elk type materiaal, zoals hout, steen en metaal, om interessante texturen en patronen te creëren.

Colorker wandtegels en vloertegels zijn gemaakt van hoogwaardige porseleinklei, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. Ze zijn ook bestand tegen krassen en schuren. Bovendien zijn de tegels gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Ervaar de superieure kwaliteit en het vakmanschap van Colorker Tegels

Colorker tegels zijn dankzij hun kwaliteit perfect voor elk renovatieproject. Bekijk de ruime collectie tegels online en laat je inspireren om jouw eigen unieke look te creëren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, Colorker Tegels heeft voor ieder wat wils. Met onze concurrerende prijzen en deskundige klantenservice, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Colorker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie