UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • La Fabbrica
  • La Fabbrica

La Fabbrica tegels is een Italiaans bedrijf dat topkwaliteit keramische vloertegels en wandtegels maakt. La Fabbrica tegels is onderdeel van de Gruppo Dafin, van de D’Agostino familie.

Tegels van La Fabbrica worden voor gemaakt in Italië, in technologisch geavanceerde fabrieken die kwaliteit garanderen. Bovendien zijn La Fabbrica tegels met hoogwaardig design, waarbij diverse moderne prints worden gebruikt, zoals barok en hout. Bovendien zijn de tegels er in aparte kleuren, zoals gouden baksteentegels of multikleuren mozaïek tegels gecombineerd met zwart.

La Fabbrica tegelseries
La Fabbrica kent een groot aantal tegelcollecties. Bijvoorbeeld de prachtige Pietra Del Nord vloertegels met hardsteen look. Bekijk alle informatie over de tegelcollecties in de PDF brochures van La Fabbrica:

Bekijk de website van La Fabbrica voor meer informatie over de La Fabbrica tegelseries en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in tegels van La Fabbrica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van La Fabbrica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van La Fabbrica tegels.

Webdesign: Creative Data