Terug

Ragno tegels

Italiaanse Ragno tegels behoren tot de meest kwalitatieve tegels ter wereld. De fabrikant van deze tegels, Ceramiche Ragno, bestaat al sinds 1949 en maakt sinds 2006 deel uit van de Marazzi Groep. Ragno tegels zijn up to date met de huidige interieur trends en bieden een mooie touch zowel binnen als buiten. Ragno tegels bieden een grote verscheidenheid aan tegelcollecties, bekijk ze snel in ons assortiment!

Ragno is een unieke tegelfabrikant met een lange geschiedenis

Ragno heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van tegels met een kenmerkende fusie van Italiaanse stijl en design met de nieuwste productiemethoden en technologieën. Hierdoor is Ragno een bekende fabrikant van premium tegels voor woningen en bedrijven.

De eenvoudige installatie, onderhoud en reiniging van Ragno's tegels maken ze een geweldige optie voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. De toewijding van het Italiaanse merk aan het creëren van hoogwaardige, milieuvriendelijke tegels die zowel esthetisch als praktisch zijn, is wat Ragno vloertegels en wandtegels zo populair maakt. Ragno is een betrouwbare optie die de kwaliteit en het ontwerp kan bieden dat je zoekt: of je nu tegels zoekt voor een woning of een kantoorpand.

Er zijn veel verschillende stijlen, maten en kleuren Ragno tegels

Denk aan basistinten zoals beige, grijs en wit naast meer opvallende en in het oog springende mogelijkheden Ragno wandtegels en vloertegels. Het merk heeft ook een verscheidenheid van patroontegels in uiteenlopende kleuren voor een reeks ontwerpmogelijkheden.

Aangezien de tegels van het bedrijf in een reeks van afwerkingen geleverd worden, waaronder mat, glans en structuur, is het eenvoudig om de ideale tegel te kiezen om jouw unieke ontwerp te creëren. Ragno biedt een verscheidenheid aan kleuren, maten en stijlen, of je nu op zoek bent naar tegels voor een keuken, badkamer of een andere ruimte.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie