Terug

Refin tegels

Refin tegels worden gemaakt door Ceramiche Refin. Dit bedrijf is opgericht in 1962 en maakt deel uit van de Gruppo Concorde, de één-na-grootste groep tegelproducenten in Europa. Dankzij het eigen esthetisch onderzoek en voortdurende technologische innovaties, zijn de producten van een zeer hoog niveau. Hierdoor heeft Refin tegels op de internationale tegelmarkt een steeds sterkere concurrentiepositie weten te bemachtigen.

Refin biedt nu een ruime keuze aan oplossingen in gres porcellanato voor privéwoningen en voor de ontwerpwereld. Er zijn ruim 30 tegelseries in het Refin assortiment.

Refin Barrique tegels worden veel verkocht. Deze keramische parkettegels (houtlook tegels) zijn populair, omdat ze de warme uitstraling van echt hout hebben, maar de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van steen. Bovendien is de Barrique een zeer opvallende, hedendaagse vintage houtlook tegelserie die de retrotrend van nu weerspiegelt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Refin. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Refin tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie