Terug

Schönox tegellijm

Schönox vloertegellijmen en wandtegellijmen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar:

  • Schönox TT Plus: Dit is de meest populaire vloertegellijm van Schönox. Een middelbed en dikbed poedertegellijm, flexibel en trashoudend. Ideaal voor het verlijmen van grootformaat tegels en plavuizen. De Schönox TT S8, Schönox TT S8 Plus, Schönox TT DUR, Schönox FB Flex en Schönox HS Flex zijn ook leverbaar in poedertegellijm.
  • Schönox SK: Dit is wandtegellijm van Schönox, speciale poederlijm voor het verwerken van keramische tegels, porcellenato tegels en mozaïek. Deze dunbedlijm is ook zeer geschikt voor het lijmen van tegels over tegels en het verlijmen bouw en isolatieplaten.
  • Schönox SLK Plus: Deze wandtegelijm is een speciale stofarme poederlijm, die na het aanmaken met water 90% minder stof produceert. Deze dunbedmortel is geschikt voor wandtegels en vloertegels, voor zowel binnen als buiten.
  • Schönox HTL: Een speciale elastische wandtegellijm, voor het verwerken van zware tegels en wandtegels op groot formaat. Ook geschikt voor het lijmen van tegels over tegels zonder voor te lijmen.
  • Schönox wandtegellijmen zijn ook verkrijgbaar in de types: Schönox SEK, Schönox Sk Rapid W, Schönox Q9, SchönoxQ9 W, Schönox DU, Schönox DU, Schönox SFK, SchönoxCFK Plus, Schönox PFK White, Schönox 2K-PU, Schönox KR, Schönox HTL, Schönox PTL en de Schönox TL.
  • Schönox voegsel (voegmortels): Schönox voegsel is leverbaar in vele kleuren. De Schönox UF Premium is voor het voegen van alle soorten keramische tegels en plavuizen. Het type WD flex is een flexibele voeg voor binnen en buiten. Het type Schönox SU is een snelle universele flexvoeg voor het voegen van Gres tegels, Porcellanato Gres, Splijttegels e.a. tegels. Ook zijn de volgende voegproducten leverbaar: Schönox SB flex, Schönox XR40, Schönox CF, Schönox ES en Schönox MES, waaronder siliconenkit.

Schönox bijproducten:

Voor het complete overzicht van Schönox producten kunt u terecht op de Schönox website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegelhuis Montfoort levert tegellijmproducten van Schönox tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in de tegellijmproducten van Schönox? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie