Terug

Naxos tegels

Naxos tegels is een high tech Italiaanse fabrikaant die qua design van tegels voorop loopt in de wereld. De producent legt zich net als veel andere bedrijven toe op de productie van keramieke hardsteenlook tegels, marmerlook tegels en tegels geïnspireerd op andere typen natuurlijk materiaal maar de producten onderscheiden zich door cutting edge design, en dat geldt zowel voor vloertegels als voor de uitgesproken design tegels. Kleur, structuur en diepte zijn sleulwoorden in alle tegel series van Naxos, of dat nou gaat om tegels voor uw keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer of terras buiten. Wilt u zich onderscheiden met uw interieur en houdt u van avontuurlijk design, dan is het betegelen van uw huis met Naxos tegels wellicht iets voor u!

Bent u geïnteresseerd in Naxos tegels, kijk dan vooral even op de website van deze producent voor meer informatie en afbeeldingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Naxos levert Tegelhuis Montfoort tegen scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in Naxos tegels? Vraag dan direct online een offerte  aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Naxos. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Naxos tegels waar u interesse in hebt.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie