Terug

Alcoceram tegels

Alcoceram tegels komen uit Spanje en bij ons veel verkocht als keuken achterwand tegels. Het zijn handgemaakte tegels en tegelstroken met prachtige decors. Vanaf het opstartjaar 1986 gebruikt Alcoceram authentieke technieken om bijzondere wandtegels te vervaardigen.

Deze opvallende wandtegels worden geproduceerd door Alcoceram voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken. De handmatige productie van Alcoceram tegels begint bij het voorbereiden van de klei en eindigt bij het decoreren van de tegels. Het gehele tegelproductieproces wordt door Alcoceram doorlopen.

Alcoceram tegels hebben prachtige kleuren en aparte afwerkingen zoals craquelé. Handwerk, originaliteit en kwaliteit staan voorop. De designs van Alcoceram voor de tegels zijn zowel klassiek, als modern en abstract.

Alcoceram wandtegels bestaan uit een basis tegelcollectie in diverse kleuren zoals verschillende tonen wit, blauw, oranje en groen in de afmetingen 10x10 cm, 13x13 cm en 20x20 cm. Ook heeft het merk in de afmetingen 10x10 cm en 13x13 cm een aantal decors:

  • La Palmeta, traditionele decors
  • Jobs, met afbeeldingen van ambachtslieden
  • Blauwgele (bloemen) decors, met of zonder craquelé en ook verkrijgbaar in 20x20 cm (Dec. BR-26 Azul, Dec. BR-21 Azul, Dec. BR-24 Craquelé, Dec. BR-290 Azul Craquelé, Dec. BR-232-Azul)

Daarnaast zijn er allerlei tegelstroken (borders) met voornamelijk blauwtinten en lijstwerken (moulding) in het wit en in mooie kleuren als Cobalto, Azul, Verde, Burdeos, en Blanco y Amarillo verkrijgbaar die zeer goed samengaan met de Alcoceram tegels qua design en vorm. Bekijk de Alcoceram website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Alcoceram? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Alcoceram. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Alcoceram tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie