Terug

Adex tegels

Adex tegels komen van een Spaanse tegelfabrikant. Het familiebedrijf werd in 1897 opgericht als ‘El Siglo’. Adex produceert opvallende wandtegels voor bijvoorbeeld de keuken en de badkamer, in mooie glanzende kleuren of in aparte vormen. Design, stijl en kwaliteit staan voorop. Adex tegels zijn terug te vinden in huizen van beroemdheden en in sets van diverse films en TV series.

Traditie is erg belangrijk bij Adex. Het Adex tegelbedrijf wordt inmiddels door de derde en vierde generatie van de familie gerund. Een tegelcollectie is in het verleden met Salvator Dali schilderingen uitgebracht, waardoor Adex tegels een van de eerste tegels waren die naar de Verenigde staten werden geëxporteerd. Ook heeft Adex tegels diverse awards gewonnen en onder andere meegeholpen aan het tegelproject bij de restauratie van Gaudi’s Park Guell. Door heel Europa vindt u kastelen waar Adex tegels zijn gebruikt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Adex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Adex. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Adex tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie