Terug

Novabell keramische tegels

Het Italiaanse Novabell tegels, opgericht in het einde van de jaren tachtig, maakt al meer dan 30 jaar keramische tegels van hoge kwaliteit. In de loop van haar geschiedenis heeft Novabell zich voortdurend aangepast aan de veranderende markt en de eisen van de consument, in haar toewijding aan het maken van hoogwaardige tegels.

In het begin concentreerde Novabell zich op het maken van traditionele keramische tegels met strakke, tijdloze ontwerpen. Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, werd het productaanbod uitgebreid met meer avant-gardistische en weelderige tegels, zoals mozaïektegels en andere decoratieve tegels, die aan populariteit wonnen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.

Novabell is zich de afgelopen jaren blijven inzetten voor duurzaamheid

Dit doet het bedrijf door milieuvriendelijke grondstoffen en productietechnieken te gebruiken. Om een constante kwaliteit en een lange levensduur van al haar producten te garanderen, heeft Novabell tegels geïnvesteerd in geavanceerde productiemethoden zoals handgemaakte ornamenten.

Novabell vloertegels, wandtegels en buitentegels zijn slechts enkele van de vele soorten keramische tegels die Novabell aanbiedt. De wandtegels omvatten decoratieve tegels en mozaïeken die ideaal zijn om een onderscheidende en stijlvolle look te bereiken in nieuwbouwprojecten, ouderwetse woningen en commerciële omgevingen. Deze vloertegels zijn uitstekend voor drukbezochte gebieden en worden aangeboden in een verscheidenheid van maten, kleuren en afwerkingen.

Novabell heeft een rijke en levendige geschiedenis

Het bedrijf blijft hoogwaardige tegels maken die zowel mooi als functioneel zijn. Vandaag de dag is Novabell tegels een van de beste tegelmerken van Italië, met een verscheidenheid aan tegels voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Tegelhuis Montfoort is er trots op om Novabell wandtegels en vloertegels in het assortiment op te nemen.

De tegels van het merk kunnen worden gebruikt om een onderscheidende muur te creëren in elke kamer vanwege de verscheidenheid aan beschikbare stijlen, die variëren van traditioneel tot modern. De wandtegels van het bedrijf, waaronder mozaïeken en decoratieve tegels, zijn zeer aanpasbaar.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie