Terug

Keraben tegels

Keraben tegels zijn tegels van een Spaanse tegelfabrikant, die sinds 1975 bestaat. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid programma aan wandtegels en vloertegels. Keraben tegels zijn kwalitatieve tegels, tegen zeer gunstige prijzen.

Keraben produceert tegels op innovatieve wijze, met het oog op het milieu. Zo bevatten de producten gerecyclede materialen en wordt de CO2-uitstoot zo veel mogelijk teruggedrongen bij de productie. Keraben tegels bestaan in uiteenlopende kleuren. Ook biedt Keraben marmerlook tegels, tegels met losse steenstructuur en zelfs tegels met de look van mozaiek. Keraben tegels is klassiek merk, met een moderne twist. Bekijk de catalogus op de Keraben website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Keraben? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keraben. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Keraben tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Keraben tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie