Terug

Keraben Petit Granit tegels

Keraben Petit Granit tegels zijn robuust ogende steenlook tegels van keramiek. Deze tegels komen in natuurlijke kleuren, waardoor uw interieur extra opvalt. Het decor van de Keraben Petit Granit tegels is gespikkeld en lijkt daardoor op graniet. Tegels zijn echter makkelijker te onderhouden en te plaatsen dan steen. Keraben Petit Granit tegels staan prachtig in bijvoorbeeld de woonkamer van een appartement en geven uw ruimte een trendy, moderne uitstraling.

Keraben Petit Granit tegels komen in drie warme en drie koude kleuren:

  • Crema
  • Vison
  • Moka
  • Gris
  • Grafito
  • Negro

De formaten van Keraben Petit Granit zijn zowel vierkant (60x60 cm) als langwerpig (30x60 cm en enkele modulaire maten). Ook zijn mozaïek tegels van 30x30 cm voor op de muur. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar om het leggen te vergemakkelijken.

Bekijk voor meer informatie en voor afbeeldingen de Petit Granit brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Petit Granit van Keraben? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Keraben. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Keraben Petit Granit tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Keraben tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie