zyx

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

ZYX tegels

ZYX tegels

ZYX tegels is een uniek en avontuurlijk tegelmerk van de Colorker groep. De experimentele, maar zeer smaakvolle ontwerpen van ZYX tegels worden in 3D uitgevoerd. De tegels zijn niet vlak, maar hebben een oppervlak dat naar het design gevormd is, of worden uitgevoerd met gedurfde patronen en variaties. Van eenvoudige rechthoekige tegeltjes die naar de randen toe aflopen tot creatieve driehoekige ontwerpen en art deco-motieven: creativiteit viert bij ZYX tegels hoogtij.

De naam van ZYX tegels refereert naar hun belangrijkste inspiratiebron: de X-, Y-, en Z-coördinaten waarmee elk punt in de ruimte kan worden omschreven. ZYX tegels zijn niet alleen bedoeld om een wand te bekleden, maar om actief de ruimte te vormen. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van ZYX? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van ZYX in de showroom klaarstaan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van uw ZYX tegels.

Vraag een offerte aan