Ariostea

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ariostea tegels

Ariostea tegels

Ariostea tegels is een merk dat zich met name specialiseert in uitbundige marmerlook tegels, maar daarnaast ook een ruim aanbod natuursteenlook en houtlook tegels produceert. Veel modellen zijn als vloertegels en als wandtegels te bestellen. 

De marmerlook tegels van Ariostea kennen veel diepte en een ruim assortiment aan kleuren. Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn ze nauwelijks van het inspiratiemateriaal te onderscheiden. 

De houtlook tegels van het merk zijn geïnspireerd op diverse houtsoorten en hebben stuk voor stuk een stijlvol uiterlijk.

Een aantal van de Ariostea natuursteenlook series, tenslotte, zijn buitenshuis te gebruiken. Deze series geven zelfs uw tuin of zwembadrand een exclusieve sfeer.

Meer weten? Bekijk dan de Ariostea website voor meer informatie en afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Ariostea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ariostea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Ariostea tegels.

Vraag een offerte aan