• Ariostea Astra

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ariostea Astra tegels

Ariostea Astra tegels

Ariostea Astra tegels is een prachtige serie natuursteenlook tegels waarmee u stijlvolle vloeren creëert. Het bedrijf Ariostea, gesitueerd in het centrum van de Europese keramiekindustrie in de bekende Italiaanse regio Toscane, maakt gebruik van de meest moderne technieken waardoor u deze plavuizen niet kunt onderscheiden van het natuurstenen inspiratiemateriaal. 

Deze uitermate robuuste natuursteenlook tegel verkopen wij in drie dikten (6mm, 8mm en het superdikke 20 mm, twee soorten afwerkingen (naturale en antislip) en vier maten (120 x 60 cm, 60 x 60 cm, 60 x 30 cm). 

Met de stijlvolle Ariostea Astra tegels kunt u prachtige vloeren leggen, zowel binnenshuis als buitenshuis (eventueel met de antislip afwerking).

De Ariostea Astra tegels zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar:

  • Astra Brume 
  • Astra Fog 
  • Astra Ice
  • Astra Storm 

Wilt u graag zelf nog wat meer lezen en zien voor u de showroom bezoekt? Bekijk dan hier de Astra brochure.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Astra van Ariostea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ariostea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ariostea Astra tegelserie.

Vraag een offerte aan