• Ariostea Accademia
  • Ariostea Accademia

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Ariostea Accademia tegels

Ariostea Accademia tegels

Ariostea Accademia tegels is een terrazzolook tegels serie waarin ambachtschap gecombineerd wordt met de nieuwste technieken en de over de jaren opgedane kennis van Ariostea met betrekking tot het produceren van keramieke tegels. Bijzonder aan de Ariostea Accademia tegels is dat ze een constante samenstelling hebben: de samenstelling van het oppervlak is gelijk aan die in het midden van de tegel. De tegels zijn ongelooflijk sterk en volledig vorstbestendig.

Deze serie is uitstekend geschikt voor zowel moderne, minimalistische settings als meer tradtionele omgevingen. Ariostea Accademia tegels zijn prima gewapend tegen zeer intensief gebruik. Het uiterlijk blijft gelijk onafhankelijk van hoeveel er op het oppervlak gelopen wordt. 

De kleuren binnen deze prachtige terrazzolook tegelserie van Ariostea zijn vernoemd naar beroemde Venetiaanse schilders: 

  • Canaletto en Tintoretto (beige)
  • Bellini e Tiepolo (grijs)
  • Veronese en Tiziano (zwart)

De beschikbare formaten zijn: 120x60 cm en 60x60 cm en vanaf het voorjaar van 2021 komen ook de maten 150x75 cm, 75x75 cm en 120x120 cm beschikbaar. 

Wilt u graag meer afbeeldingen bekijken van deze serie? Ga dan snel even naar de website

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Accademia van Ariostea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ariostea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ariostea Accademia tegelserie.

Vraag een offerte aan