Terug

Omnicol tegellijm en afbouwproducten

Omnicol: Professionele tegellijmen en afbouwproducten.

  • Pastategellijm: Uitsluitend gebruiken voor vlakke binnenwanden, voordeel pastalijm is dat het kant en klaar is waardoor tijd bespaard kan worden en een hoog standvermogen heeft. Leverbaar in stabicol TP2 XF, omniflex XV, omniflex GT en stabicol TP2 XL.
  • Poedertegellijm: Deze lijm van omnicol is vrijwel geschikt voor alle ondergronden, aan te maken met water en indien de lijm aangemaakt is dient men deze meteen te verwerken. Leverbaar in e flex, plprof, light, plx, db flex, pl85 prof, db flex r, pl85 es, kc en adf.
  • Plaatsingsmortels: Deze mortels worden vaak gebruikt bij natuursteen wat dikteverschillen heeft om het dan zo vlak als mogelijk te zetten. Ook wel dikbedmortel genoemd en leverbaar in db, db tras en dbw.
  • Egaliseermortels: Egaliseren zodat er een vlakke ondervloer ontstaat is de basis van diverse vloerafwerkingen, de omnimix materialen zijn voor wanden en vloeren. Leverbaar in de volgende uitvoeringen 90gr, 90, v15, v17 en kgm.
  • Voegmortels: Voegsel is een belangrijk product wat vaak onderschat wordt, een goede afwerking is noodzakelijk voor een duurzaam product. Leverbaar in velen verschillende kleuren en toepassingen. Omnifill 100 wd, 102, bg, bgr en omnipox elv twee componenten epoxy voeg.
  • Voorbehandeling: Voordat u gaat tegelen is een voorstijk noodzakelijk en voor elke ondergrond een type voorstrijk leverbaar. Ook voor waterafdichting bij douche of bad zijn aan te raden voordat er getegeld gaat worden. Omnibind 400, mb, ad, b2, band, zr, 2c, coat, cleaner, zv, tp en waterdichtings set waar alles in zit om de douchehoek waterdicht te maken.
  • Kitten: Deze omnikit sluiten aan bij alle kleurvoegen van omnifill, neutrale zuurvrije schimmelbestendige siliconenkit.
  • Omnimat: Geluidsisolerende / geluiddempende matten voor onder het tegelwerk. Ideaal voor appartementen die vanaf -10 db bijvoorbeeld een tegelvloer mogen verwerken.  Omnimat sr contactgeluidsisolatie tot 16db, ultradun. Ook leverbaar is de Omnimat SC ontkoppelingsmat voor onder tegelwerk.

Voor verbruik van materialen verwijzen wij u graag naar de website van Omnicol naar de verbruiksmodule, waar u exact uit kunt rekenen hoeveel lijm voeg en toebehoren bij ons op kunt vragen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Omnicol tegellijm levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in de producten van Omnicol? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie