Terug

Flaviker tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Flaviker is een wereldberoemde tegelfabrikant wiens vloertegels en wandtegels keukens, badkamers en terrassen van bedrijven, woningen en openbare ruimten over de hele wereld sieren. Flaviker is een internationaal merk geworden dat synoniem staat voor hoogwaardige, duurzame en stijlvolle tegels. Van eigentijdse, aardse en klassieke ontwerpen tot natuursteen, porselein en keramiek, Flaviker heeft een uitgebreide selectie tegels voor elke ruimte.

Het bedrijf is al jaren een toonaangevende speler in de branche en staat bekend om zijn unieke designs en hoge kwaliteit materialen. Bovendien zijn de Flaviker tegels duurzaam, stijlvol en betaalbaar.

Verschillende soorten Flaviker keramische tegels verkrijgbaar

Bij Tegelhuis Montfoort vind je een groot assortiment Flaviker wandtegels en vloertegels in verschillende kleuren, texturen en maten. Of je nu op zoek bent naar subtiele en rustige kleuren of juist opvallende accenten: Flaviker tegels zijn er in allerlei soorten, maten en afwerkingen

Een subtiel accent in je keukenachterwand of een gedurfd statement met een muurschildering: Flaviker keramische tegels zorgen voor uitstraling en karakter in elke ruimte.

Flaviker tegels zijn stijlvol en duurzaam

Met behulp van de nieuwste technologie creëert de tegels die niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. De hoogwaardige Flaviker tegels zijn gemaakt om lang mee te gaan, waardoor ze een geweldige investering zijn. Met hun toewijding aan duurzaamheid zet Flaviker zich ook in om zijn impact op het milieu te verminderen en heeft het bedrijf een brede selectie LEED-gecertificeerde tegels die perfect zijn voor milieuvriendelijke projecten.

Tegelhuis Montfoort is er trots op een distributeur van Flaviker tegels in Nederland te zijn. Deze hoogwaardige Italiaanse tegels staan bekend om hun unieke ontwerpen, duurzaamheid en duurzaamheid.

Slijtvaste tegels kopen

Klei en zand zijn de hoofdingrediënten van deze tegels. Vandaar dat de tegels zeer lang meegaan omdat ze slijtvast zijn. De tegels hebben ook een anti-slip afwerking, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes die snel nat worden. Zowel voor binnen als buiten zijn de Flaviker vloertegels en wandtegels verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze zijn ideaal voor het betegelen van muren, werkbladen, patio's en meer.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie