flaviker now vloertegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Flaviker tegels

Flaviker tegels

Flaviker tegels komen van het tegelbedrijf Flaviker Pi.Sa af. Het bedrijf produceert vloertegels en wandtegels met mooie designs, gebruikmakend van innovatieve technologie. Flaviker maakt tegels voor de badkamer, keuken en de huiskamer, maar ook voor buitenshuis en voor commerciële projecten. Ze hebben diverse stijlen tegels. Bovendien is het milieuvriendelijk produceren een van de grootste prioriteiten van Flaviker. Zo letten ze met hun “I love green”-beleid erop, dat uitstoot van slechte stoffen wordt gereduceerd, er geen bevuild water wordt gedumpt en dat materialen gerecycled worden bij het maken van Flaviker tegels.

Bekijk de Flaviker tegels website voor meer informatie en voor afbeeldingen. Bekijk ook de opvallende Flaviker tegelserie Urban Concrete of de Flaviker Backstage, stoere grote vloertegels in koele kleuren met bijpassende wandtegels in dezelfde kleuren of juist opvallend decor. Houdt u meer van tegels die net lijken op echt hout? Bekijk dan het keramisch parket Flaviker Dakota.

NIEUW: de marmerlook Flaviker Supreme tegelserie en de houtlook Flaviker Place 2B.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels van Flaviker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Flaviker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Flaviker tegels.

Vraag een offerte aan