Terug

Vives tegels

Vives Ceramiche produceert robuuste vloertegels en in verschillende looks, zoals steen of beton, voor woonkamers en lofts, maar ook aantrekkelijke wandtegels met een keuze aan decors en designs voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Sinds de oprichting van de firma achter het tegelmerk Vives in 1957 zijn onderzoek en ontwikkeling een prioriteit om Vives tegels op een inventieve en milieuvriendelijke manier te maken.

De hoge kwaliteit Vives keramische tegels worden in Spanje geproduceerd. Aangezien dit merk meer dan 400+ tegelcollecties heeft, zijn de tegelassortimenten zeer breed. Van houtlook of vintage-stijl Vives vloertegels tot honingraattegels hexagon Vives wandtegels.

Er zijn verschillende soorten tegels in de Vives tegelcollecties

Van zeer strakke, grote vloertegels die lijken op beton of steen tot meer conventionele of trendy wandtegels met bloemendecor. Er zijn verschillende soorten tegels in deze tegelcollecties, waaronder mozaïeken en wandstroken. Onderaan deze pagina kun je de gehele selectie Vives tegels bekijken.

Sinds 1957 maakt het Spaanse tegelbedrijf Vives Ceramiche hoogwaardige tegels. Het bedrijf staat bekend om de nadruk op onderzoek en ontwikkeling, waardoor het unieke en milieuvriendelijke tegels heeft kunnen produceren.

Bij Vives tegels is een verscheidenheid aan wand- en vloertegels verkrijgbaar

De Vives wandtegels van het bedrijf zijn geschikt voor gebruik in de keuken, badkamer of andere woonruimtes en verkrijgbaar in een aantal decors en stijlen. De Vives vloertegels zijn stevig, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder kwalitatieve tegels die lijken op steen en beton.

De tegels van het merk worden gemaakt met behulp van geavanceerde, milieuvriendelijke productietechnieken. Om haar invloed op het milieu te verminderen heeft Vives Ceramiche milieuvriendelijke praktijken aangenomen als onderdeel van haar streven naar duurzaamheid.

Hoogwaardige, modieuze en milieuvriendelijke tegels

Vives tegels is een Spaans tegelbedrijf dat een brede selectie wand- en vloertegels in een reeks ontwerpen en thema's aanbiedt.

Het bedrijf staat bekend om zijn nadruk op onderzoek en ontwikkeling en zijn toewijding aan het creëren van geavanceerde, milieuvriendelijke tegels. Of je nu op zoek bent naar stoere vloertegels voor de woonkamer of loft of muurtegels voor de keuken of badkamer, Vives tegels heeft wat je zoekt!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Tegels van Vives levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Vives

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie