vives ceramica tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Vives tegels

Vives tegels

Vives Ceramiche maakt zowel elegante wandtegels met uiteenlopende decors en in verschillende stijlen voor bijvoorbeeld in de keuken of badkamer, als stoere grote vloertegels in allerlei looks zoals steen of beton voor in woonkamers en loften. Het Vives tegelmerk stamt uit 1957 en het bedrijf achter Vives heeft altijd de nadruk gelegd op research & development, zodat de Vives tegels op een innovatieve en milieuvriendelijke manier kunnen worden geproduceerd.

Vives tegels worden in Spanje gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. De tegelseries zijn zeer uiteenlopend, omdat Vives maar liefst 400+ tegelcollecties heeft. van honingraatvormige (hexagon) Vives tegels voor op de wand tot aan houtlook of vintage decor vloertegels. Van zeer strakke, grote betonlook of steenlook vloertegels tot aan moderne of juist traditionele wandtegels met bloemendecor. De Vives tegelcollecties zijn zeer divers en bevatten onderdelen als mozaïeken en muurstroken. Onderin deze pagina kun je alle Vives tegelseries bekijken.

Bezoek de Vives website voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de Vives brochure (PDF).

Vraag een offerte aan

Tegels van Vives levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Vives? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Vives. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Vives tegels.

Vraag een offerte aan