Terug

Marazzi Treverkcountry tegels

Marazzi Treverkcountry tegels is een keramische parkettegel die de look van een oude, veelgebruikte houtvloer nabootst. Een subtiel patroon van verwering en de unieke mix van formaten zorgen ervoor dat Marazzi Treverkcountry houtlook tegels de charme van een oude, gebruikte en eigenzinnige plankenvloer nabootsen. Daarbij omzeilt u met Treverkcountry natuurlijk de nadelen van echt hout en krijg u een makkelijk te onderhouden vloer die geschikt is voor vloerverwarming.

Marazzi Treverkcountry keramisch parket is beschikbaar in vijf kleuren:

  • Beige
  • Brown
  • Grey
  • Musk
  • White

Uniek aan Marrazi Trevercountry is de formaatstelling. De tegels worden geleverd in een mix van 10x100 cm en 13x100 cm, geïnspireerd op de variënde breedte van echte oude houten planken. Hiermee kunnen, naast een eenvoudige plankenvloer, verschillende speelse patronen worden gelegd, voor een ouderwets eigenwijs resultaat. Voor voorbeelden en meer info kunt u zich wenden tot de productsite van Treverkcountry.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels / keramisch parket uit de serie Treverkcountry van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Marazzi in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Treverkcountry tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie