Terug

Marazzi Chill tegels

Marazzi Chill tegels hebben een bijzondere textuur en een semi-mat oppervlak. De wandtegels kennen een elegant formaat: 25 cm x 76 cm. De zes kleuren waarin de Marazzi Chill tegels geproduceerd worden - Wit, Grijs, Ivoor, Roze, Klei en Blauw - zijn tevens in een driedimensionale diamant versie leverbaar. Deze 3d wandtegels hebben twee soorten decoraties die op bloemen zijn geïnspireerd: Melody (met een acryl effect) en Foliage (een bladmotief) Ook met deze wandtegels kunnen kleine stukjes maar ook hele muren worden betegeld. 

De Marazzi Chill tegels zijn bij uitstek geschikt voor badkamers, slaapkamers en keukens maar kunnen in principe overal thuis en in commerciële vertrekken zoals winkels worden gebruikt.

We kunnen het ons voorstellen als bovenstaande tekst nog wat vragen oproept met betrekking tot het uiterlijk van deze hedendaagse wandtegels. Gelukkig vindt u op de Marazzi Chill website en vooral ook in de catalogus heel veel afbeeldingen van de serie. 

Verder vindt u op de website alles wat u moet weten over diktes en afwerkingen. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie Chill van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Chill tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie