Terug

Marazzi Mystone Ceppo di Gré tegels

Marazzi Mystone Ceppo di Gré  tegels is een natuursteenlook tegel die - niet verrassend - de Italiaanse Ceppo di Gré-natuursteen nabootst. Ceppo di Gré is een kalksteen met vele zogenaame insluitsels: kiezels en andere fragmenten die de steen een gevlekt uiterlijk geven, dat op terrazzo lijkt. Met de nieuwe Mystone-tegel van Marazzi haalt u deze bijzondere natuursteen in huis voor een fractie van de prijs van echt Ceppo di Gré.

Marazzi Mystone Ceppo di Gré komt in de natuursteen tinten:

  • Beige
  • Greige
  • Grey
  • Anthracite

Leverbaar zijn de formaten 30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 75x150 cm en een 80x80 cm buitentegel. Daarnaast is er een mozaïekpatroon en een zeshoekige tegel met 3D-kubuspatroon, en een versie met opgeruwd/antislip oppervlak.

Voor het overzicht van alle mogelijkheden en een uitgebreide indruk van het Ceppo di Gré patroon, zie de brochure (pdf) en de website van Marazzi Mystone.

Marazzi ceppo di grey 120x120 GRANDE BROCHURE

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Mystone Ceppo di Gré van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Marazzi in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mystrone Ceppo di Gré tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak