Terug

Marazzi Crogiolo tegels

Marazzi Crogiolo tegels is een exclusieve tegelserie van Italiaanse makelij. Er zijn verschillende modellen beschikbaar binnen de Marazzi Crogiolo tegels serie die uw woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer elk een eigen creatieve, stijlvolle look geven. De volgende designlook tegels binnen de Marazzi Crogiolo serie zijn bij ons te bestellen:

Lume is een rechthoekige tegel van 6x24 cm met diepe, glanzende kleuren en een licht golvend oppervlak. Het model kent tussen de 40 en 70 oppervlaktevariaties en is in de volgende kleuren te bestellen: White, Black, Green, Blue, Musk en Greige.

Zellige is vierkante variant binnen de Marazzi Crogiolo serie met een afmeting van 10x10 cm, tussen de 40 en de 70 oppervlaktevariaties en twaalf verschillende kleuren.

Scenario is een vierkante variant binnen de Crogiolo serie, geïnspireerd op Mediterrane architectuur. De designtegel met een afmeting van 20x20 cm is verkrijgbaar met twee verschillende afwerkingen, één half mat in drie verschillende kleuren en de andere sterk glanzend in vijf verschillende kleuren. Het totaal aantal oppervlaktevariaties ligt tussen de 25 en 50. Een combinatie van de matte en glanzende variant is aan te raden en geeft een bijzonder effect. 

D_Segni Blend is een vierkante tegel in de maten 10x10 cm en 20x20 cm die te bestellen is met 16 verschillende motieven en tussen de 25 en 40 oppervlaktevariaties. Beide formaten zijn beschikbaar in 6 verschillende kleuren. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de Marazzi Crogiolo brochure (PDF) waar u een goede indruk krijgt van de kleuren en variatie binnen de Marazzi Crogiolo serie. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Crogiolo van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Crogiolo tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie