Terug

Marazzi Mystone tegels

De Marazzi Mystone tegels bestaat uit een groot aantal soorten steenlook tegels. Deze vloertegels hebben prachtige steendecors, die niet van echt te onderscheiden zijn. Elke Mystone tegel is uniek en heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, makkelijk in onderhoud en waterbestendig. Deze tegels passen perfect in uw badkamer, maar ook in uw keuken, slaapkamer of hal. En door de hoeveelheid verschillende steenprints kunt u eindeloos combineren.

Maar liefst 31 Marazzi Mystone kleuren
De Marazzi Mystone tegelserie komt in zowel warme als koude kleuren, in totaal zijn dit er maar liefst 31. De Marazzi Mystone vloertegels zijn in enkele langwerpige formaten zoals 60x120 cm, maar ook in de vierkante formaten 75x75 cm en 60x60 cm. Daarnaast zijn er mozaïeken (30x30 cm), plinten, speciale stukken en mooie muretto muurstroken verkrijgbaar. Download de Marazzi Mystone brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Mystone van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Mystone tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie