Terug

Marazzi Artcraft tegelcollectie

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur een unieke en tijdloze uitstraling te geven, is de nieuwste tegelcollectie wellicht iets voor jou. Deze collectie combineert eeuwenoude traditionele vaardigheden met de nieuwste technieken in de productie van porcellanato, oftewel industriële porseleinen steengoed. De collectie biedt een luxe reeks decoraties die variëren van het klassieke Quadri en Segni tot het meer minimalistische, Bolli en Triangoli.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Decoraties voor elke sfeer

In de tegelcollectie vind je vele mogelijkheden aan decoraties, waardoor er voor elke stijl en voorkeur wel iets te vinden is. De Quadri en Segni decoraties zijn perfect voor een klassieke uitstraling. Deze tegels hebben een prachtige vintage patroon. De Bolli en Triangoli decoraties zijn ideaal voor een strakker en moderner design. Deze tegels hebben moderne geometrische patronen in driehoekige stijl of cirkels. De afwisseling zorgt ervoor dat je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken in elke ruimte en er voor iedere smaak een geschikte stijl aanwezig is.

Diverse kleuren

De tegels zijn verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren die variëren van neutrale tinten tot aardse kleuren. De beschikbare kleuren zijn:

  • Bianco: een heldere, tijdloze witte tint.

  • Sabbia: een warme zandkleur.

  • Argilla: een natuurlijke klei kleur.

  • Cotto: een rijke, terracotta kleur.

  • Calce: een lichtgrijze kalkkleur.

  • Pomice: een subtiele grijstint.

  • Coccio: een warme, donkerder terracottakleur.

Innovatieve structuren en oppervlakken

Naast de decoraties en kleuren, biedt de collectie ook verschillende structuren en oppervlakken die extra diepte en textuur aan je interieur geven. De Bande 3D structuur, verkrijgbaar in kleuren zoals Argilla, Calce, Coccio, Cotto, Pomice en Sabbia, voegt een driedimensionaal element toe dat een bijzondere visuele uitstraling geeft. De oppervlakken zijn beschikbaar in twee afwerkingen: Naturale/Matt, voor een natuurlijke, matte uitstraling, en Semimatt, die een subtiele glans toevoegt voor een verfijnde look.

Formaten voor elk project

Van een kleine ruimte opknappen tot een grootschalig project, de verschillende formaten van deze collectie bieden de flexibiliteit die je nodig hebt. Je kunt kiezen uit tegels van 20x20 cm, een slank formaat van 5,3x30 cm of de 21x18,2 cm hexagonale tegels. De formaten zijn perfect voor zowel grote oppervlakken als voor kleinere details, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.

Over het merk

Marazzi staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het combineert traditionele ambachtelijke vaardigheden met geavanceerde technologieën om tegels te creëren die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Het merk heeft een passie voor detail en een oog voor design, wat resulteert in producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken. Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, dit merk biedt tegels die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

Ontdek meer over de Artcraft tegels op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Wil je Marazzi Artcraft tegels toevoegen aan jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie