Terug

Marazzi Treverkstage tegels

Marazzi Treverkstage tegels is een houtlook tegel die een ode brengt aan oud hout. Het unieke patroon van dit keramische parket is gebaseerd op rustiek, verweerd en gebarsten hout; er is veel variatie aangebracht tussen de tegels onderling, zodat het eindresultaat net echt vintage hout lijkt. U heeft dan een keramische parketvloer die geschikt is voor vloerverwarming en alle nadelen van echt hout - buigen, barsten, moeilijk schoonmaken, kwetsbaar en brandbaar - vermijdt!

Marazzi Treverkstage is leverbaar in de natuurlijke kleuren:

  • Beige
  • Brown
  • Grey
  • White

Ondanks de mooie imperfecties op het oppervlak komt Treverkstage in één, telkens perfect hetzelfde formaat van 20x120 cm. Wilt u meer weten over deze 'modern vintage' tegel, kijk dan op de website van Marazzi.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels / keramisch parket uit de serie Treverkstage van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Marazzi in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Treverkstage tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak