Terug

Marazzi White Deco tegels

Marazzi White Deco tegels is een nieuwe lijn stijlvolle, dunne wandtegels uit Italië van het formaat 60 x 180 cm. De meest rake naam voor dit soort tegels is misschien wel behanglook tegels. De serie kent een reeks sfeervolle bloemen en plantenprints waarmee uw muur er uitziet alsof hij perfect behangen is. Dus geen loslatende hoekjes, maar een strakke muur met prints die anders dan echt behang ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken is. 

De achtergrondkleur van deze tegels is hagelwit en de tegels hebben daardoor een uitgesproken pure uitstraling. Door de combinatie wit en decoratieve patronen is de balans tussen leeg en vol en wit en kleur perfect. 

Doordat dit "behang" zo goed schoon te maken is kunt u er zelfs voor kiezen er uw badkamer mee te "behangen". De Marazzi White Deco behanglook tegels zijn hoe dan ook echt een uitkomst!

Bent u benieuwd naar deze tegels? Bekijk dan ook snel even de Marazzi White Deco tegels website voor meer informatie en afbeeldingen van deze behanglook tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de tegelserie White Deco van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi White Deco tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie