Terug

Marazzi Material tegels

Marazzi Material is een mooie tegelserie, met vloertegels in vijf formaten. Marazzi Material zijn er in zowel warme kleuren, als koelere grijze kleuren. Ze staan prachtig in een grote woonkamer of loft, maar er zijn ook versies voor buiten. De Marazzi Material tegels heeft daarnaast wandtegels met korte tegelstroken en mozaïek. Door de grotere formaten en het neutrale karakter van de tegelserie zal uw interieur mooi opvallen.

De Marazzi Material tegelserie is er in de kleuren:

  • White
  • Beige
  • Greige
  • Light Grey
  • Dark Grey
  • Blue Grey

Het grootste vierkante formaat is 120x120 cm voor de vloertegels en langwerpig is dit 60x120 cm. De 20 mm tegels van Marazzi Material zijn 80x80 cm en geschikt voor buiten. Ook zijn er plinten en allerlei speciale stukken van de Marazzi Material tegelserie, die het leggen makkelijker maken.

Bekijk de Marazzi Material brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Material van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Material tegels.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie