Terug

Marazzi Homy tegelserie

De nieuwe Homy tegels van Marazzi combineren de rijke textuur van natuurlijke houtknopen en patronen met de duurzaamheid van keramiek. Met zijn zes verschillende kleuren en meerdere afwerkingen biedt Homy veel ontwerpmogelijkheden die zowel warme als moderne interieurs tot leven brengen. Deze veelzijdige tegels, geproduceerd in een formaat van 15,5x60,5 cm, zijn geschikt voor diverse toepassingen, van woonruimtes tot lichte commerciële omgevingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Een palet van veelzijdige kleuren

De Homy collectie heeft zes zorgvuldig geselecteerde kleuren keramisch parket die elk een eigen sfeer en stijl aan je ruimte toevoegen:

  • White: deze kleur zorgt voor een heldere en frisse uitstraling, ideaal voor moderne en minimalistische interieurs waar licht en ruimte centraal staan.

  • Beige: met zijn warme en natuurlijke tint brengt beige een gevoel van rust. Het is een veelzijdige kleur die zich goed laat combineren met diverse stijlen en materialen.

  • Grey: deze neutrale en eigentijdse kleur is een smaakvolle keuze, perfect voor zowel moderne als klassieke interieurs.

  • Taupe: een veelzijdige aarde tint die een warme sfeer geeft, ideaal voor het toevoegen van een natuurlijke charme aan je interieur.

  • Natural: deze kleur geeft de natuurlijke look van licht hout en brengt een authentieke sfeer in je ruimte.

  • Dark: voor een dramatisch en luxueus effect, de donkere tint met een diepe uitstraling past perfect bij elegante interieurs.

De afwerkingen 

De Homy serie biedt twee soorten afwerkingen die elk hun eigen kenmerken en toepassingen hebben:

  • Naturale/Matt: deze afwerking biedt een zachte, matte uitstraling die de natuurlijke houtlook benadrukt. De textuur zorgt voor een subtiele glans, ideaal voor binnenruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en kantoren. 

  • Outdoor: de Grip afwerking, beschikbaar in de kleuren Natural en Beige, biedt extra grip en is speciaal ontworpen voor buitenomgevingen of plekken waar veiligheid belangrijk zijn. De iets ruwere textuur zorgt ervoor dat de tegels slipvast zijn, wat ze ideaal maakt voor terrassen, tuinpaden en badkamers.

Een duurzame keuze 

Marazzi is een toonaangevend bedrijf in de keramiekindustrie en heeft zich al lange tijd ingezet voor ecologische duurzaamheid. Het bedrijf heeft belangrijke bijdragen geleverd aan de evolutie van de industrie door middel van innovatieve processen zoals de single-firing techniek die in de jaren '70 werd gepatenteerd. Deze techniek heeft geholpen om het gebruik van hulpbronnen in de productie te verminderen en de keramiekindustrie te transformeren naar een circulaire werkwijze, waarin alles wordt hergebruikt en terug in omloop gebracht wordt.

Met de Homy collectie geniet je niet alleen van prachtige tegels en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, maar ook van de wetenschap dat je kiest voor een product dat is geproduceerd met respect voor mens en milieu.

Ontdek meer over de Homy tegelcollectie op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Wil je Marazzi Homy tegels voor jouw interieur? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wil je de tegels zelf ervaren? Je bent van harte welkom in onze tegelshowroom in Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie