Terug

Marazzi Cotti d'Italia tegels

Marazzi Cotti d’Italia tegels is een stijlvolle tegelserie, met vloertegels en wandtegels in meerdere formaten. Marazzi Cotti d’Italia tegels zijn er in twee warme, aardse kleuren. Ze staan prachtig in een woonkamer, keuken of badkamer. De Marazzi Cotti d’Italia tegelserie heeft ook wandtegels met opvallende hexagonale (zeshoekige) vormen en vintage patronen en daarnaast ook mozaïek in de vorm van bakstenen. Door het warme karakter zal uw interieur helemaal opbloeien.

De Marazzi Cotti d’Italia tegelserie is er in twee kleuren:

  • Beige
  • Terracotta

De Marazzi Cotti d’Italia tegelserie heeft ook bijpassende plinten. Ook zijn er allerlei speciale stukken van de Cotti d’Italia tegels, voor het makkelijker leggen van de tegels.

Bekijk de Marazzi Cotti d'Italia brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Cotti d'Italia van Marazzi? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Marazzi. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Marazzi Cotti d'Italia tegelserie.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie