Terug

De Luz collectie van Marazzi

De Luz collectie, gemaakt van porselein steengoed en afgewerkt met een super glanzend glazuur, is ontworpen om te lijken op traditionele Portugese hand geglazuurde tegels. Deze collectie biedt een mix van ambachtelijke schoonheid en moderne technologie. De tegels zijn beschikbaar in tien levendige kleuren: Bianco, Giallo, Rosa, Aragosta, Caramel, Azzurro Polvere, Oliva, Ottanio, Cobalto en Nero. De nieuwe slanke maat van 5,3x30 cm maakt het mogelijk om decoratieve patronen te creëren die elke ruimte een unieke uitstraling geven.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Kleuren en inspiratie

Elke kleur in de Luz collectie vertelt zijn eigen verhaal en brengt een speciaal karakter in je interieur. Van het zuivere wit van Bianco tot het diepe, mysterieuze Nero, elke tegel voegt een vleugje elegantie en stijl toe. De warme tinten zoals Giallo en Caramel stralen een gezellige sfeer uit, terwijl kleuren als Azzurro Polvere en Ottanio zorgen voor een frisse, moderne touch. De Luz collectie biedt een breed palet aan mogelijkheden, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kan laten bij het ontwerpen van jouw ideale ruimte.

De ambachtelijke uitstraling van Crogiolo

De Luz tegelcollectie maakt deel uit van de bredere Crogiolo serie, een verzameling kleine keramische tegels die de ambachtelijke vaardigheden en handwerk tradities van oude pottenbakkers naar hedendaags design vertalen. Crogiolo producten combineren vakmanschap met industriële technologie om veelzijdige tegels te creëren die het verhaal van de materialen vertellen. Elke tegel heeft een met de hand gemaakte uitstraling en weerspiegelt de onvolkomenheden die typisch zijn voor ambachtelijke keramiek, wat bijdraagt aan een fijne sfeer in je interieur.

Het merk achter de Luz tegels 

Sinds 1935 heeft Marazzi zich gevestigd als een toonaangevende naam in de keramiekindustrie. Het merk staat bekend om zijn voortdurende zoektocht naar innovatie en kwaliteit, in samenwerking met de beste producenten in de keramische sector. Marazzi combineert traditionele technieken met moderne productieprocessen om producten van de hoogste kwaliteit te creëren. Deze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling zorgt ervoor dat Marazzi altijd voorop loopt, wat resulteert in unieke en stijlvolle tegelcollecties zoals Luz en Artcraft.

Creatieve en persoonlijke stijlen

Met de Luz collectie kun je jouw interieur transformeren tot een ruimte die zowel traditioneel als modern aanvoelt. De slanke tegels van 5,3x30 cm zijn perfect voor decoratieve installaties. De combinatie van rijke kleuren en de glanzende afwerking zorgt voor een dynamische sfeer die elke kamer tot leven brengt. Dit kan door een hele wand te bekleden met de tegels, een kleurrijke achterwand in de keuken toe te voegen, een accentwand in de woonkamer of in de badkamer. Geef jouw ruimte een persoonlijke touch met deze prachtige tegelserie.

Ontdek meer over de Luz tegelserie op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnspireerd door de Marazzi Luz tegels? Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. 

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie