Terug

Slow tegels van Marazzi

De Slow collectie is een prachtige reeks tegels geïnspireerd op traditionele terracotta. Deze collectie is een samensmelting van traditie en moderne trends, en weerspiegelt de schoonheid van met de hand gevormde klei, compleet met kleine imperfecties. Met de Slow tegels kun je de charme van vroeger combineren met hedendaagse esthetiek, wat je interieur een rustgevende uitstraling geeft.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Kleuren die harmonie brengen

De Slow tegelserie biedt een breed aanbod aan warme, natuurlijke kleuren. Elke kleur voegt een specifieke sfeer toe aan je ruimte. Afhankelijk van jouw smaak en interieur zijn de tegels op vele verschillende manieren in te zetten. 

  • Pomice: een zachte, grijs-witte tint die perfect is voor een serene en moderne uitstraling. Ideaal voor badkamers en slaapkamers waar je rust wilt creëren.

  • Calce: een warme, licht beige kleur die ruimte en licht brengt. Gebruik deze kleur bijvoorbeeld in je woonkamer voor een luchtige sfeer.

  • Sabbia: een zandachtige, beige tint die warmte en gezelligheid uitstraalt. Deze kleur past perfect in keukens en eetkamers voor een huiselijke en gastvrije ambiance.

  • Coccio: een dieprode kleur die de essentie van traditionele terracotta vangt. Coccio is perfect voor het toevoegen van karakter en warmte aan elke ruimte, vooral geschikt voor accenten in gangen of entrees.

  • Cotto: een warme, terracotta kleur die de natuurlijke charme van klei weergeeft. Gebruik deze kleur op je patio of in de tuin voor een authentieke, mediterrane uitstraling.

  • Argilla: een aardse, bruine tint die een gevoel van rust brengt. Perfect voor werkruimtes of studeerkamers, waar focus belangrijk is. 

Variaties en texturen die inspireren

De Slow-collectie biedt ook diverse decoratieve opties, zoals de Rafia en Tapis varianten, die subtiele patronen in het keramiek creëren. Deze decors voegen een extra dimensie toe aan je muren of vloeren, waardoor een unieke en stijlvolle uitstraling ontstaat.

Het Rafia Decor is beschikbaar in alle zes de kleuren, deze decoratieve stijl voegt subtiele texturen toe. Het Tapis Decor biedt meer uitgesproken grafische motieven, perfect voor een statement muur in je keuken of eetkamer. Daarnaast biedt de collectie een mozaïek optie, zoals de Mosaic Circolare, ook verkrijgbaar in alle zes de kleuren. De tegels kunnen zowel  op vloeren als op muren gebruikt worden, voor binnen en buiten, om samenhangend interieurontwerp te creëren.

Duurzaamheid en kwaliteit

Een van de belangrijkste kenmerken van de Slow keramische tegels is de hoge mate van duurzaamheid. De tegels zijn bestand tegen diepe slijtage en bieden een uitstekende antislip weerstand, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte ruimtes, zowel binnen als buiten. Bovendien worden deze tegels vervaardigd met gerecyclede grondstoffen, wat het een milieuvriendelijke keuze voor je interieur maakt.

Toepassingen in je interieur

De veelzijdigheid van de tegels maakt het mogelijk om ze op verschillende manieren in je interieur te integreren. Gebruik de grotere formaten zoals 120x120 cm voor een strakke en moderne uitstraling in je woonkamer of hal. De kleinere formaten, zoals 60x60 cm, zijn ideaal voor keukens en badkamers, waar je een meer gedetailleerde en intieme sfeer wilt creëren. De 20 mm dikke tegels zijn perfect voor buitenruimtes zoals patio's en tuinen, waar ze een robuuste en duurzame ondergrond bieden.

Het merk achter de Slow collectie

De Slow collectie is ontwikkeld door het gerenommeerde merk Marazzi dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige producten. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals 3D-inktechnologie, biedt het merk tegels die aantrekkelijk en uitzonderlijk functioneel zijn. Het merk legt de nadruk op het gebruik van traditionele technieken en materialen, gecombineerd met moderne technologieën, om producten te creëren die zowel duurzaam als stijlvol zijn. Deze focus op kwaliteit en duurzaamheid maakt de tegels van de Slow collectie een waardevolle aanvulling op elk interieur.

Ontdek meer over de Slow tegelserie op de website van Marazzi.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnspireerd door de Marazzi Slow tegelcollectie? Kom langs bij onze showroom of vraag direct een offerte aan. Wil je meer weten over de tegels? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie