Terug

Naturalia tegels van Marazzi

Bij Marazzi zijn ze trots op de toewijding aan innovatie en duurzaamheid. De Naturalia tegels zijn het perfecte voorbeeld van ons streven naar het ontwikkelen van unieke producten van hoge kwaliteit.

Naturalia tegels van Marazzi zijn tegels van Italiaanse makelij die zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van kalksteen en zandsteen. Cinque colori neutri (vijf neutrale kleuren) worden gebruikt om grafische elementen op het oppervlak van de tegels aan te brengen, waardoor het uniforme uiterlijk van de tegels wordt doorbroken. De tegels hebben daarnaast inbegrepen aders en insluitsels, waardoor het uiterlijk nog interessanter en levendiger wordt. Het resultaat is een materiaal dat rijk is aan details en een uitgesproken tastbare textuur heeft.

De Naturalia tegels in drie verschillende formaten

Waaronder de nieuwe 100x100 tegel voor vloerbedekking en de 33x100 tegel voor wandbekleding. Hierdoor zijn de tegels zowel geschikt voor het creëren van monochrome interieurs als voor het combineren met andere Marazzi looks. Daarnaast zijn de tegels zeer veelzijdig en kunnen ze in verschillende omgevingen worden gebruikt.

Naast de hoge kwaliteit en het unieke uiterlijk van de tegels, is duurzaamheid een van de belangrijkste prioriteiten bij het produceren van de Naturalia vloertegels en wandtegels. Kies voor Marazzi Naturalia tegels en geniet van de perfecte combinatie van Italiaans vakmanschap, kwaliteit, uniek design en duurzaamheid. Onze tegels zijn verkrijgbaar in de volgende formaten: 33x100, 60x60, 60x120 en 100x100. Wij zijn ervan overtuigd dat onze Naturalia tegels een aanwinst zullen zijn voor elk interieur en dat ze elke ruimte tot leven zullen brengen.

Marazzi staat voor hoge kwaliteit en meer

Ze bieden ook veelzijdigheid in ontwerp en toepassing. Met hun rijke en tastbare textuur en neutrale kleurenpalet kunnen deze tegels gebruikt worden in verschillende ruimtes en interieurstijlen, van modern tot rustiek en alles daartussenin. De decoratieve afwerkingen voegen extra diepte en karakter toe aan de tegels, waardoor ze perfect zijn voor zowel wand- als vloertoepassingen.

Met het beschikbare formaat van 100x100, kunnen de Naturalia wandtegels ook worden gebruikt om statement-muren of vloeren te creëren in grote open ruimtes.

Te gebruiken in allerlei ruimtes en omgevingen

Of het nu gaat om commerciële ruimtes of residentiële toepassingen, Naturalia tegels bieden een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met hun Italiaanse design en het streven naar duurzaamheid, zijn deze tegels een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en veelzijdige tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

De tegelseries van Marazzi tegels kopen bij Tegelhuis Montfoort

Tegelcollectie